Sastāvdaļas
- 400 g ķirbja
- 2 olas
- 170 g miltu
- 100 ml piena
- malts kanēlis pēc garšas
- 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
- pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
- vanilīns pēc garšas
- 50 g cukura
- pūdercukurs pēc garšas
Pagatavošana
- Ar putojamo slotiņu sakuļ pienu, olas, miltus, cukuru, kanēli, vanilīnu, sāli, piparus, cepamo pulveri viendabīgā masā.
- Ķirbi sarīvē uz smalkās rīves, pievieno mīklai.
- Mīklu kārtīgi sakuļ blenderī.
- Pankūkas cep sakarsētā pannā, sviestā, kamēr kļūst zeltainas.
- Gatavas pankūkas var pārkaisīt ar pūdercukuru, pasniedz ar medu, putukrējumu, iebiezināto pienu vai skābo krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!