Ķirbja un biezpiena marmora sacepums

Ķirbja un biezpiena marmora sacepums Foto: Ķirbja un biezpiena marmora sacepums

Sastāvdaļas

 ● 500 g liesa biezpiena
 ● 3 olas 
 ● 100 ml piena
 ● 125 g ķirbja 
 ● 3 ēdamkarotes mannā
 ● 1 tējkarote cepamā pulvera
 ● 1 tējkarote malta kanēļa 
 ●  cukurs pēc garšas 

Pagatavošana

  1. Sakuļ biezpienu, pienu, olas, cukuru, mannā, cepamo pulveri, izmantojot blenderi.
  2. Maisījumu sadala 2 daļās.
  3. Ķirbi smalki sarīvē, izspiež lieko sulu, pievieno kanēli un cukuru - samaisa ar pusi biezpiena masas. 
  4. Veidni ietauko, pamīšus liek 2 ēdamkarotes baltās un oranžās masas.
  5. Cep 180°C temperatūrā, 45 minūtes.
  6. Gatavu sacepumu atdzesē. 
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes