Sastāvdaļas
- 500 g liesa biezpiena
- 3 olas
- 100 ml piena
- 125 g ķirbja
- 3 ēdamkarotes mannā
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1 tējkarote malta kanēļa
- cukurs pēc garšas
Pagatavošana
- Sakuļ biezpienu, pienu, olas, cukuru, mannā, cepamo pulveri, izmantojot blenderi.
- Maisījumu sadala 2 daļās.
- Ķirbi smalki sarīvē, izspiež lieko sulu, pievieno kanēli un cukuru - samaisa ar pusi biezpiena masas.
- Veidni ietauko, pamīšus liek 2 ēdamkarotes baltās un oranžās masas.
- Cep 180°C temperatūrā, 45 minūtes.
- Gatavu sacepumu atdzesē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!