Ķirbja ievārījums ar ābolu sulu

Ķirbja ievārījums ar ābolu sulu Foto: Ķirbja ievārījums ar ābolu sulu

Sastāvdaļas

  ● 550 g ķirbja biezeņa
  ● 1 glāze cukura
  ● 1 glāze svaigi spiestas ābolu sulas
  ● 3 tējkarotes maltu garšvielu:
kanēlis, krustnagliņas, muskatrieksts
  ● 2 tējkarotes svaigi rīvēta ingvera

Pagatavošana

  1. Katliņā liek ķirbja biezeni, pievieno pārējas sastāvdaļas un uz mazas uguns, nepārtraukti vārot maisot, vāra, kamēr masa sabiezējusi - 20 - 30 minūtes.
  2. Masu lej izkarsētās burkās, uzliek vāciņus un viegli pagriež, bet neaizskrūvē pavisam. Pasterizē 10 minūtes. 
  3. Aizvāko un glabā vēsā, tumšā vietā.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes