Sastāvdaļas
- 1 franču maizes batons
- 1/2 glāze sviesta
- 1 ēdamkarote ķiploku pulvera
- 2 tējkarotes maltas paprikas
- 1 ēdamkarote kaltētu pētersīļu
- 2 ēdamkarotes Parmas siera
Pagatavošana
- Uzsilda cepeškrāsni līdz 190°C temperatūrai.
- Sagriež maizi, kādos gabaliņos vēlās. Izkausē sviestu un ar to apsmērē maizes gabaliņus.
- Sviestam pa virsu vienmērīgi klāj ķiploku pulveri. Pēc tam papriku un pētersīļus.
- Pārkaisa rīvētu Parmas sieru.
- Ietin maizes gabaliņus folijā un liek cepeškrāsnī.
- Cep apmēram 10 minūtes, pēc tam foliju noņem un cep vēl 5 - 8 minūtes, kamēr maizītes kļūst zeltainas. Pasniegt vēlams karstas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!