Kesadilja ar vistas gaļu

Kesadilja ar vistas gaļu Foto: Kesadilja ar vistas gaļu

Sastāvdaļas

  • 300-500 g šampinjonu
  • 20 g rīvēta Gouda siera
  • 1 tortilja
  • 1 vistas krūtiņa
  • 5-6 tējkarotes konservētu sarkano pupiņu
  • 1 saišķītis kinzas salātu
  • Tabasko mērce pēc garšas
  • 1 tomāts
  • Gvakamoles mērce

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu, tomātu, sēnes sagriež sīkos gabaliņos.
  2. Cep gaļu uz vidējas uguns, pannai uzliekot vāku, 7 minūtes.
  3. Gaļai pievieno sēnes, visu cep 10 minūtes, pieber sāli.
  4. Tortiljā liek pupiņas, kinzas salātus, sieru, tomātu - visu pārlej ar Tabasko mērci.
  5. Pievieno gaļu, sēnes, pārloka tortilju uz pusēm.
  6. Tad cep tortilju no abām pusēm, katru pusi cep 60 sekundes.
  7. Gatavu quesadillu sagriež vairākās daļās.
  8. Quesadillu pasniedz ar Gvakamoles mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes