Kēksi ar iebiezināto pienu

Kēksi ar iebiezināto pienu Foto: Kēksi ar iebiezināto pienu

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • 140 ml skābā krējuma
  • 100 g sviesta
  • 1/2 tējkarotes dzēstas sodas
  • 300 g miltu
  • 12 tējkarotes iebiezinātā piena

Pagatavošana

  1. Ar putotāju sakuļ olas ar cukuru - 3-4 minūtes.
  2. Pievieno skābo krējumu, izkausētu sviestu - turpina kult 2 minūtes.
  3. Pievieno sodu un miltus, kārtīgi samaisa.
  4. Mazo kēksu veidnes ieziež ar sviestu.
  5. Katru veidni piepilda pa 2/3 ar mīklu, viducī liek vienu tējkaroti iebiezinātā piena.
  6. Krāsni uzkarsē līdz 180 °C temperatūrai.
  7. Cep 10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes