Sastāvdaļas
Mīklai:
- 1 ola
- 1 glāze cukura
- 2-3 tējkarotes kakao pulvera
- 1 glāze kefīra
- 1 tējkarote sodas
- 1 glāze miltu
Krēmam:
- 200 g sviesta
- 1/2 glāzes cukura
- 250 g skābā krējuma
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - olu sakuļ ar cukuru stingrās putās, pievieno kefīru, sodu un vēlreiz sakuļ.
- Tad pievieno miltus, sakuļ.
- Mīklai jābūt bieza skābā krējuma konsistencē.
- Mīklu lej ietaukotā veidnē, cep 180°C temperatūrā, biskvīta gatavību pārbauda ar koka iesmiņu, ja sauss, gatavs.
- Biskvītu izņem no veidnes, atdzesē uz restītēm.
- Biskvītu sagriež 2 daļās.
- Gatavo krēmu - mīkstu sviestu samīca ar cukuru, pievieno skābo krējumu, visu kārtīgi sakuļ.
- Krēmu ieklāj starp biskvītiem, virsmu rotā ar riekstiem un šokolādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!