Sastāvdaļas
Mīklai:
- 1 glāze kefīra
- 4 glāzes miltu
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 1 tējkarote sodas
- 2 tējkarotes cukura
- 1 tējkarote sāls
Pildījumam:
- 6 vārītas olas
- lociņi
- sāls
- mazliet maltu piparu
Pagatavošana
- Gatavo pildījumu - olas sakapā ar lociņiem, pieber sāli, piparus pēc garšas. Ja pildījums ir pārāk irdens, pievieno mazliet kausēta sviesta.
- Gatavo mīklu - kefīram pievieno sodu, samaisa, pagaida, kamēr tas beidz putot.
- Pievieno sāli, cukuru, augu eļļu, olas - visu sakuļ ar dakšiņu.
- Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus, samīca mīklu.
- Mīklai jāsanāk viendabīgai, nedrīkst lipt pie rokām.
- Mīklu sadala gabaliņos, gatavo pīrādziņus.
- Pīrādziņus cep uz pannas, sakarsētā eļļā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!