Kefīra mīklas čebureki

Kefīra mīklas čebureki Foto: Kefīra mīklas čebureki

Sastāvdaļas

  • 1 glāze kefīra
  • 1 ola
  • sāls pēc garšas
  • milti
 
Pildījumam:
  • maltā gaļa 
  • sīpoli
  • garšvielas
  • ūdens vai buljons

Pagatavošana

  1. Bļodā lej kefīru, pievieno olu, sāli, sakuļ ar dakšiņu.
  2. Pakāpeniski pievieno miltus un turpina maisīt.
  3. Kad maisījums kļuvis biezs, to samīca vidēja stingruma mīklā, ne pārāk cietā un ne pārāk mīkstā.
  4. Miklu atstāj nostāvēties 20 minūtes, istabas temperatūrā.
  5. Pildījuma sastāvdaļas samaisa, tam jābūt pašķidram.
  6. Mīklu sadala gabaliņos, katru gabaliņu izrullē, vidū liek karoti pildījuma.
  7. Veido čebureku, malas, lai neiztek šķidrums, norullē ar mīklas rulli, lieko mīklu nogriež.
  8. Cep sakarsētā augu eļļā, uz vidējas uguns, no abām pusēm, kamēr apbrūninās.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes