Sastāvdaļas
- 1 glāze kefīra
- 1 ola
- sāls pēc garšas
- milti
Pildījumam:
- maltā gaļa
- sīpoli
- garšvielas
- ūdens vai buljons
Pagatavošana
- Bļodā lej kefīru, pievieno olu, sāli, sakuļ ar dakšiņu.
- Pakāpeniski pievieno miltus un turpina maisīt.
- Kad maisījums kļuvis biezs, to samīca vidēja stingruma mīklā, ne pārāk cietā un ne pārāk mīkstā.
- Miklu atstāj nostāvēties 20 minūtes, istabas temperatūrā.
- Pildījuma sastāvdaļas samaisa, tam jābūt pašķidram.
- Mīklu sadala gabaliņos, katru gabaliņu izrullē, vidū liek karoti pildījuma.
- Veido čebureku, malas, lai neiztek šķidrums, norullē ar mīklas rulli, lieko mīklu nogriež.
- Cep sakarsētā augu eļļā, uz vidējas uguns, no abām pusēm, kamēr apbrūninās.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!