Kefīrā marinētas vistas gaļas sacepums ar kartupeļiem, garšvielām un ķiplokiem

Kefīrā marinētas vistas gaļas sacepums ar kartupeļiem, garšvielām un ķiplokiem Foto: Kefīrā marinētas vistas gaļas sacepums

Sastāvdaļas

 ● kefīrs
 ● vistas gaļa
 ● kartupeļi
 ● garšvielas
 ● sāls, pipari
 ● ķiploki
 ● ķirštomāti
 ● olīveļļa

Pagatavošana

  1. Gatavo marinādi - sīki sakapā ķiplokus, pievieno tos kefīram, pieber sāli, piparus, garšvielas.
  2. Gaļu marinē 20-25 minūtes.
  3. Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, liek veidnē, pievieno olīveļļu, sāli, piparus, garšvielas.
  4. Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, liek virsū kartupeļiem.
  5. Ķirštomātus sagriež 4 daļās, liek veidnē.
  6. Kartupeļiem virsū liek vistas gaļu, pārlej ar atlikušo marinādi.
  7. Cep 200°C temperatūrā, 40 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes