Sastāvdaļas
- kefīrs
- vistas gaļa
- kartupeļi
- garšvielas
- sāls, pipari
- ķiploki
- ķirštomāti
- olīveļļa
Pagatavošana
- Gatavo marinādi - sīki sakapā ķiplokus, pievieno tos kefīram, pieber sāli, piparus, garšvielas.
- Gaļu marinē 20-25 minūtes.
- Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, liek veidnē, pievieno olīveļļu, sāli, piparus, garšvielas.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, liek virsū kartupeļiem.
- Ķirštomātus sagriež 4 daļās, liek veidnē.
- Kartupeļiem virsū liek vistas gaļu, pārlej ar atlikušo marinādi.
- Cep 200°C temperatūrā, 40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!