Sastāvdaļas
- 3 olas
- 1 glāze kefīra
- 1 glāze cukura
- 2 glāzes miltu
- 1/2 tējkarote sodas (izšķīdināta etiķī)
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
Krēmam:
- 350 g skābā krējuma
- 100 g cukura
- 300 g biezpiena
Papildus:
- 200 g tumšās šokolādes
- konservēti persiki
- banāni
- kokosriekstu skaidiņas
Pagatavošana
- Biskvīts: Visas sastāvdaļas, izņemot kakao pulveri, rūpīgi samaisa un sadala divās daļās, vienai no tām pievienojot kakao pulveri.
- Ieklāj kūkas formās, kas pārklātas ar nedaudz ietaukotu cepamo papīru un cep 180°C temperatūrā 20 - 30 minūtes.
- Krēms: Ar elektrisko putotāju vai virtuves kombainā rūpīgi sajauc visas sastāvdaļas un pievieno vaniļas cukuru, pēc vēlēšanās.
- Krēmu klāj starp biskvītiem un kūkas virsmu.
- Dekorē ar kausētu šokolādi, augļiem, kokosriekstu skaidiņām vai pēc pašu gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!