Kaukāziešu šašliks

Kaukāziešu šašliks Foto: Kaukāziešu šašliks

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigas jēra gaļas
  • ripiņās sagriezti sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • augu eļļa
  • 200 g tomātu
  • 200 g speķa
  • pētersīļu zaļumi
  • lociņi
  • sāls un pipari

Pagatavošana

  1. Jēra gaļu sagriež viena cm platos un divu cm garos gabaliņos, mazliet izdauza ar gaļas āmuriņu un neilgu laiku ieliek marinādē, kas sagatavota no augu eļļas, sīpoliem, pipariem, sals un sasmalcinātiem ķiplokiem.
  2. Pēc tam uzmauc uz iesma pārmaiņus gaļas, sīpolu, tomātu un speķa šķēlītes.
  3. Cep virs kokoglēm vai vienkārši uz pannas augu eļļā vai margarīnā.
  4. Gatavu šašliku apkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
  5. Piedevām var pasniegt rīsus vai lociņus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes