Kartupeļu zupa

Kartupeļu zupa Foto: Kartupeļu zupa

Sastāvdaļas

  • 400 g kartupeļu
  • 50 g burkānu
  • 1 - 2 sīpoli
  • 1 pētersīļa sakne
  • 2 ēdamkarotes tomātu biezeņa
  • 2 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • sāls, zaļumi pēc garšas
  • tauki cepšanai

Pagatavošana

  1. Saknes sagriež šķēlītēs vai salmiņos, sīpolus sasmalcina, pieliek tomātu biezeņa un visu apcep taukos.
  2. Kartupeļus sagriež salmiņos vai kubiņos.
  3. Verdošā ūdenī vai buljonā liek saknes, uzvāra, pieliek kartupeļus un vāra 20 minūtes.
  4. Vārīšanas beigās pieliek sāli.
  5. Pirms pasniegšanas ieber sagrieztus zaļumus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes