Kartupeļu zupa franču gaumē

Kartupeļu zupa franču gaumē Foto: Kartupeļu zupa franču gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g miltainu kartupeļu
  • 1 l  buljona
  • 1/8 l saldā krējuma
  • 2 olu dzeltenumi
  • 4 ēdamkarotes sasmalcinātu zaļumu
  • sāls
  • paprika

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomazgā, nomizo un sagriež kubiņos.
  2. 20 minūtes vāra dārzeņu buljonā, pēc tam ar mikseri sasmalcina.
  3. Buljonu uzvāra vēlreiz un noņem no uguns.
  4. Krējumam pievieno olas dzeltenumu, sakuļ un iecilā biezenī.
  5. Pieliek sāli un papriku, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes