Sastāvdaļas
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 4 burkāni
- 1 puravs
- 2 selerijas kāti
- 4 kartupeļi
- 500 ml ūdens
- 2 tējkarotes sausā dārzeņu buljona
- šķipsniņa majorāna
- 4 ēdamkarotes krējuma
- 100 g auksti kūpināta laša
- dilles
Pagatavošana
- Katliņā uzkarsē eļļu un apcep sīki sasmalcinātu sīpolu un ķiploku.
- Pievieno sagrieztus dārzeņus, uzlej 500 ml karstā ūdens un uz lēnas uguns sautē apmēram 15 minūtes.
- Pieliek veģetāro buljona pulveri un majorānu pēc garšas.
- Pirms pasniegšanas zupai pieliek krējumu, gabaliņos sagrieztu lasi un svaigas dilles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!