Kartupeļu, zaļo pupiņu un tomātu sautējums

Kartupeļu, zaļo pupiņu un tomātu sautējums Foto: Kartupeļu, zaļo pupiņu un tomātu sautējums

Sastāvdaļas

  • 350 g nomizotu un sagrieztu kartupeļu
  • 350 g zaļo pupiņu
  • 1 sīki sakapāts sīpols
  • 1 sīki sakapāts ķiploks
  • 1 ēdamkarote sīki sakapātu pētersīļu
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls
  • pipari
  • 3 nomizoti un rupji sakapāti tomāti

Pagatavošana

  1. Kartupeļus vāra sālsūdenī 15-20 minūtes, nokāš.
  2. Zaļās pupiņas, blanšē verdošā sālsūdenī 5-7 minūtes.
  3. Nokāš un sagriež nelielos gabaliņos.
  4. Pannā sakarsē eļļu un apcep sīpolus, ķiplokus un pētersīļus, pieber sāli un piparus.
  5. Pievieno tomātus un sautē 10 minūtes.
  6. Iemaisa kartupeļus un pupiņas un sautē vēl 10-15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes