Kartupeļu un spinātu biezenis

Kartupeļu un spinātu biezenis Foto: Kartupeļu un spinātu biezenis

Sastāvdaļas

  • 900 g kartupeļu
  • 500 g spinātu
  • 1 glāze piena
  • 100 g sviesta
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Nomizotus, noskalotus kartupeļus sālsūdenī vāra mīkstus.
  2. Ūdeni nolej un kartupeļus ar koka stampiņu saspaida biezenī.
  3. Spinātu lapiņas nomazgā, izkarsē sviesta, samaļ un kopa ar sāli, izkausētu sviestu un karstu pienu pievieno biezenim.
  4. Nepārtraukti maisot, biezeni karsē, tad saputo, līdz tas kļūst čaugans.
  5. Pasniedz ar kausētu sviestu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes