1. variants:
Sastāvdaļas:
- 6 jaunie kartupeļi
- 1 sīpols
- pipari, sāls, cukurs
- 2 ēdamkarotes majonēzes
Pagatavošana:
- Kartupeļus vāra ar visu mizu, karstiem novelk mizu, atdzisušus liek traukā.
- Pievieno gredzenos sagrieztu sīpolu, uzber sāli, piparus, mazliet cukura.
- Pievieno majonēzi, samaisa, atdzesē un pasniedz.
2. variants:
Sastāvdaļas:
- 6 jaunie kartupeļi
- 1 sālīts gurķis
- saišķītis loku
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana:
- Kartupeļus vāra ar visu mizu, karstiem novelk mizu, atdzisušus liek traukā.
- Sālīto gurķi sagriež gabaliņos, lokus sakapā.
- Pievieno augu eļļu, samaisa, pasniedz.
3. variants:
Sastāvdaļas:
- 3 kartupeļi
- 2 cieti vārītas olas
- saišķītis loku
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana:
- Kartupeļus vāra ar visu mizu, karstiem novelk mizu, atdzisušus liek traukā.
- Pievieno gabaliņos sagrieztas olas, sakapātus lokus, citrona sulu, augu eļļu, sāli.
Patīk receptes? Iesaki draugiem. Paldies!