Sastāvdaļas
- 200 g vārītu kartupeļu
- 200 g skābētu gurķu
- 100 g vārītu bekonu
- 200 g bekona
- 1 sīpols
- zaļumi
Mērcei:
- 1 glāze skāba krējuma
- 1 ēdamkarote mārrutku
- 2 ēdamkarotes biešu sulas
- sāls
Pagatavošana
- Kartupeļus, gurķus, burkānus sagriež kubiņos. 100 g bekonu sagriež mazos gabaliņos, sacep brūnus, atdzesē.
- Pagatavo mērci: Krējumā iemaisa sāli, mārrutkus, biešu sulu.
- Mērcē vispirms iemaisa gurķus, bekonu, burkānus, kartupeļus.
- Salātus liek traukā, rotā ar apceptām bekona šķēlītēm, ar etiķskābi paskābinātā ūdenī applaucētām sīpolu ripiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!