Sastāvdaļas
- 2 vistu krūtiņas
- 4 kartupeļi
- 10 svaigi šampinjoni
- 100 g siera
- 1 sīpols
- 1/2 glāzes piena
- sāls, pipari
- karijs
Pagatavošana
- Šampinjonus sagriež un apcep.
- Vistas gaļu sagriež gabaliņos.
- Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs.
- Ietaukotā veidnē izkārto vistas gaļu un kartupeļus.
- Virsū liek apceptās sēnes un sīpola gredzenus.
- Uzber sāli, piparus.
- Samaisa pienu ar kariju un pārlej kartupeļiem, gaļai un sēnēm.
- Pārkaisa rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 40 minūtes, ja vēlas, pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!