Sastāvdaļas
- 2 lieli kartupeļi
- 300 g šampinjonu
- 1 liels tomāts
- 1 vārīta vistas fileja
- 300 g cieta siera
- 150 g salda krējuma
- 1 ola
- sāls, garšvielas
Pagatavošana
- Vistas fileju saplucina sīkās šķiedrās. Sieru sarīvē uz rupjas rīves.
- Mērcei - saldo krējumu sajauc ar olu un garšvielām.
- Visus dārzeņus, vistu un pusi no siera sajauc, pievieno sāli un liek cepamajā formā.
- Pārlej ar mērci. Pa virsu pārkaisa atlikušo sieru.
- Formu pārklāj ar foliju vai vāku un liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 - 200°C temperatūrā.
- Pēc 40 minūtēm noņem foliju vai vāku un vēl atstāj cepeškrāsnī, līdz izveidojas brūna garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!