Sastāvdaļas
- 400 g sīku kartupelīšu
- 500 g marinētas cūkgaļas
- 100-150 ml piena
- 3 olas
- saišķītis zaļumu
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus kārtīgi nomazgā, ar visu mizu vāra sālsūdenī, kamēr gatavi, atdzesē, nomizo.
- Zaļumus sakapā.
- Gaļu sagriež sloksnītēs, cep, kamēr parādās sarkanīga garoziņa.
- Kartupeļus samaisa ar gaļu un liek ietaukotā veidnē.
- Olas sakuļ ar pienu, pieber sāli, piparus, pārlej kartupeļiem ar gaļu.
- Cep 200 °C temperatūrā, sakarsētā krāsnī, 30-35 minūtes.
- Gatavu ēdienu pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!