Kartupeļu sacepums ar kūpinātu vistas gaļu

Kartupeļu sacepums ar kūpinātu vistas gaļu Foto: Kartupeļu sacepums ar kūpinātu vistas gaļu

Sastāvdaļas

  • 250-350 g kūpinātas vistas gaļas
  • 1 kg kartupeļu
  • 20 g sviesta
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari
  • 400 ml saldā krējuma
  • 150-200 g rīvēta siera

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež gabaliņos.
  2. Ķiplokus sakapā.
  3. Kartupeļus sagriež plānās šķēlītēs.
  4. Veidni ietauko ar sviestu un iekaisa daļu ķiploku.
  5. Kartupeļus samaisa ar vistas gaļu, pieber sāli, piparus, atlikušajiem ķiplokiem.
  6. Kartupeļu masu liek veidnē, pārlej ar saldo krējumu, pārkaisa ar sieru.
  7. Cep 200°C temperatūrā, 45-55 minūtes, pēc cepšanas beigām izslēdz krāsni un atstāj sacepumu uz 5-10 minūtēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes