Sastāvdaļas
- 250-350 g kūpinātas vistas gaļas
- 1 kg kartupeļu
- 20 g sviesta
- 2-3 ķiploka daiviņas
- sāls, pipari
- 400 ml saldā krējuma
- 150-200 g rīvēta siera
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež gabaliņos.
- Ķiplokus sakapā.
- Kartupeļus sagriež plānās šķēlītēs.
- Veidni ietauko ar sviestu un iekaisa daļu ķiploku.
- Kartupeļus samaisa ar vistas gaļu, pieber sāli, piparus, atlikušajiem ķiplokiem.
- Kartupeļu masu liek veidnē, pārlej ar saldo krējumu, pārkaisa ar sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 45-55 minūtes, pēc cepšanas beigām izslēdz krāsni un atstāj sacepumu uz 5-10 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!