Kartupeļu sacepums ar cīsiņiem

Kartupeļu sacepums ar cīsiņiem Foto: Kartupeļu sacepums ar cīsiņiem

Sastāvdaļas

  • 850 g kartupeļu
  • 8 cīsiņi
  • 8 plāksnes kausētā siera
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 2 olas
  • sāls pēc garšas
  • garšvielas kartupeļiem pēc garšas
  • sviests ieziešanai
  • skābais krējums pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Kausētā siera plāksnes aptin cīsiņiem.
  2. Nomizotus kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves.
  3. Pievieno olas, miltus, sāli, garšvielas kartupeļiem pēc garšas, samaisa.
  4. Multikatla trauku ieziež ar sviestu, liek pusi kartupeļu masas, virsū liek ar sieru aptītos cīsiņus, pārklāj ar atlikušo kartupeļu masu.
  5. Multikatlam uzliek vāku, ieslēdz cepšanas režīmu, cep 65 minūtes.
  6. Pēc signāla katlu atver, sacepumu izņem, apgriež otrādi un turpina cept vēl 20 minūtes.
  7. Pēc noteiktā laika, sacepumu izņem, pasniedz ar skābo krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes