Sastāvdaļas
- kartupeļi
- 2 olas
- 1 glāze miltu
- 200 g celmeņu
- 1 glāze skābā krējuma
- čili pipari
- malti melnie pipari
- dilles
- sāls
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, smalki sarīvē.
- Olas sakuļ, pievieno kartupeļiem.
- Pievieno miltus, pieber sāli, piparus.
- No iegūtās kartupeļu masas izcep pankūkas.
- Celmenes izvāra - aptuveni 40 minūtes.
- Izvārītās celmenes viegli apcep.
- Pievieno skābo krējumu, garšvielas, dilles un sāli.
- Visu samaisa, uzvāra.
- Sēņu pildījumu izlīdzina pa visu pankūkas virsmu, satin rullītī, sagriež gabalos.
- Šādi rīkojas ar visām pankūkām.
- Ja vēlas, pankūku rullīšus var arī pārliet ar mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!