Kartupeļu radziņi

Kartupeļu radziņi Foto: Kartupeļu radziņi

Sastāvdaļas

  • 3 kartupeļi
  • 450-500 g miltu
  • 100-125 g sviesta
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  • 1 ola
Pildījumam:
  • 100 g siera
  • 150 g vārītās desas
  • pētersīļi
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus izvāra sālsūdenī, samīca biezenī, pievieno sviestu - samaisa.
  2. Pievieno sakultu olas baltumu, miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri, piparus - samīca mīklu.
  3. Gatavo pildījumu - sīki sagriež sieru, desu, pētersīļus, pieber sāli, piparus, visu samaisa.
  4. Mīklu izrullē un sagriež trīsstūrīšos.
  5. Uz katra mīklas trīsstūrīša liek pildījumu - satin radziņu.
  6. Radziņus liek ietaukotā veidnē, noziež ar sakultu olas dzeltenumu, ja vēlas, uzber sezama sēkliņas.
  7. Cep 180-200°C temperatūrā, 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes