Kartupeļu omlete

Kartupeļu omlete Foto: Kartupeļu omlete

Sastāvdaļas

  • 300 g nomizotu un plānas šķēlēs sagrieztu kartupeļu
  • 1 liels rupji sakapāts sarkanais sīpols
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls
  • 4 olas
  • 1 ēdamkarote sarīvēta Parmas siera

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 190°C  temperatūrai, ietauko veidni.
  2. Kartupeļu šķēles vāra lielā sālsūdens daudzumā 8 - 10 minūtes.
  3. Nokāš un ieber bļodā.
  4. Lielā pannā sakarsē eļļu, ieber sīpolus un apcep brūnus aptuveni 10 minūtes.
  5. Pārkaisa ar sāli.
  6. Nelielā bļodā sakuļ olas.
  7. Iemaisa kartupeļus, sīpolus un Parmas sieru.
  8. Maisījumu lej veidnē.
  9. Cep 15. minūtes, līdz omlete ir zeltaini brūna.
  10. Pasniedz karstu vai atdzesētu līdz istabas temperatūrai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes