Kartupeļu kotletes ar vistu

Kartupeļu kotletes ar vistu Foto: Kartupeļu kotletes ar vistu

Sastāvdaļas

  • vārīta vistas gaļa
  • vārīti kartupeļi
  • 1 sīpols
  • sāls
  • pipari
  • 1 ola
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Sīpolu nomizo, sīki sakapā, apcep uz pannas, uz nelielas uguns.
  2. Blenderī sasmalcina vistas gaļu, bet ne pārāk sīki.
  3. Kad sīpols ir apcepies zeltains, pievieno vistu, apsāla, sapiparo, samaisa, mazliet pacep un liek bļodiņā.
  4. Kartupeļus sastampā biezenī, pievieno olu un turpina stampāt, kamēr kartupeļu masa kļūst gluda.
  5. Kotletes var gatavot divos veidos - gaļu sajauc ar kartupeļu masu un cep uz sakarsētas pannas, vai arī, kartupeļu kotletes ar gaļas pildījumu.
  6. Kartupeļu kotletes ar gaļas pildījumu - mitrā plaukstā liek ēdamkaroti kartupeļu masas, vidū liek 3 tējkarotes vistas gaļas masu.
  7. Kartupeļu kotletes maliņas aizspiež, kotleti nedaudz ar plaukstām saplacina un liek uz mitra dēļa.
  8. Kotletes liek sakarsētā pannā, augu eļļā, cep no vienas puses, tad apgriež otrādi un cep no otras puses.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes