Sastāvdaļas
- 2 vistas krūtiņas
- 4 kartupeļi
- 10 svaigi šampinjoni
- 100 g siera
- 1 sīpols
- 1/2 glāzes piena
- sāls, pipari
- karijs
Pagatavošana
- Šampinjonus sagriež un izcep eļļā, pievieno sīpola gredzenus un arī izcep.
- Vistas gaļu sagriež gabaliņos, kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs.
- Ietaukotā veidnē kartupeļus un vistas gaļu liek pa apli.
- Virsū liek ceptās sēnes un sīpolus, pieber sāli, piparus.
- Pienā izšķīdina kariju un pārlej veidnē.
- Pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 40 minūtes, ja vēlas, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!