Kartupeļu bumbiņas garnēšanai

Kartupeļu bumbiņas garnēšanai Foto: Kartupeļu bumbiņas garnēšanai

Sastāvdaļas

  • 800 g kartupeļu
  • 50 g sviesta
  • 1 ola
  • sarkanie un melnie maltie pipari, sāls pēc garšas
  • 40 g miltu
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo un izvāra pusgatavus, nolej ūdeni.
  2. Karstus kartupeļus kārtīgi sastampā ar koka stampu.
  3. Pievieno izkausētu sviestu, jēlu olu, sāli, piparus pēc garšas, kārtīgi samaisa.
  4. No kartupeļu masas veido bumbiņas, apviļā miltos.
  5. Uzkarsē verdošu augu eļļu dziļā pannā vai katlā un fritē kartupeļu bumbiņas, kamēr tās kļūst zeltainas.
  6. Kartupeļu bumbiņas pasniedz karstas, pārkaisītas ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes