Kartupeļu bumbiņas ar Mozarellas sieru

Kartupeļu bumbiņas ar Mozarellas sieru Foto: Kartupeļu bumbiņas ar Mozarellas sieru

Sastāvdaļas

  • 620 g nomizotu kartupeļu
  • jūras sāls
  • 2 tējk. Tako garšvielu
  • 100 g Mozarellas siera
  • 3/4 glāzes rīvmaizes
  • 2 sakultas olas
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Izvāra kartupeļus. Kartupeļus sastampā biezenī, pievieno Tako garšvielas un sāli, atdzesē.
  2. Sagriež Mozarellas sieru gabaliņos.No kartupeļu masas veido 16 bumbiņas.
  3. Katras bumbiņas vidū veido iespiedumu, kurā liek nelielu Mozarellas siera gabaliņu, un aiztaisa bumbiņu ar kartupeļu masu.
  4. Katru bumbiņu mērcē sakultajās olās un apviļā rīvmaizē.
  5. Cep verdošā eļļā, kamēr kartupeļu bumbiņas iegūst zeltaini - brūnu garoziņu (apmēram viena minūte, katrai bumbiņai).
  6. Gatavas kartupeļu bumbiņas liek uz papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes