Kartupeļi tomātu mērcē

Kartupeļi tomātu mērcē Foto: Kartupeļi tomātu mērcē

Sastāvdaļas

  • 400 g kartupeļu

Mērcei:

  • 8 g sviesta
  • 10 g miltu
  • 1/4 glāzes tomātu biezeņa
  • 1/4 l ūdens
  • sāls
  • lociņi vai pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Kartupeļus novāra ar mizu, ne pārāk mīkstus.
  2. Gatavo tomātu mērci un iecilā nomizotus, apm. puspirksta biezās šķēlēs sagrieztus kartupeļus un visu viegli uzkarsē.
  3. Galdā pasniedz dziļā traukā, pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes