Kartupeļi indiešu gaumē

Kartupeļi indiešu gaumē Foto: Kartupeļi indiešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 2 tomāti
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 100 g sviesta
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • 1 tējkarote sinepju sēklu
  • 1 tējkarote malta koriandra
  • 1 tējkarote kurkumas
  • 1/2 tējkarotes maltu melno piparu
  • čili pipari pēc garšas
  • 1 tējkarote sakapāta svaiga ingvera
  • pētersīļi
  • sāls

Pagatavošana

  1. Kartupeļus izvāra ar visu mizu, mizu novelk un sagriež lielos gabalos.
  2. Tomātus sagriež mazos gabaliņos.
  3. Pannu uzkarsē, uzlej augu eļļu, liek sinepju sēklas, ķimenes, kurkumu, koriandru, maltus melnos piparus, čili piparus - karsē uz lēnas uguns.
  4. Sviestu pievieno garšvielām uz pannas, liek ingveru, cep dažas minūtes.
  5. Pievieno tomātus, cep uz vidējas uguns, dažas minūtes.
  6. Pannā liek kartupeļus, sakapātus pētersīļus, sāli - samaisa, cep 5 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes