Sastāvdaļas
- 5 kartupeļi
- 4 vistu kājas
- 1 tējkarote garšvielu vistas gaļai
- neliels diļļu saišķītis
- sāls
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos. Vistu kājas nomazgā, nosusina, uzber sāli, uzkaisa daļu garšvielu vistas gaļai (daļu garšvielu atstāj kartupeļiem).
- Multikatla tvertnē lej augu eļļu, liek tajā vistu kājas.
- Kartupeļus liek virsū vistu kājām, uzber mazliet sāls, uzber atlikušās garšvielas vistas gaļai, tvertni aiztaisa, uz 30 minūtēm ieslēdz cepšanas režīmu.
- Tvertni atver, visu kārtīgi samaisa tā, lai vistu kājas būtu virspusē.
- Tvertni atkal aiztaisa, turpina cept 20 minūtes, cepšanas režīmā.
- Gatavu ēdienu pārkaisa ar sakapātām dillēm, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!