Sastāvdaļas
- 10 kartupeļi
- 150 g siera
- 30 g sviesta
- 100 g majonēzes
- sāls, garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, noskalo, iegriež vienmērīgus iegriezumus.
- Kārtīgi noklāj ar majonēzi, arī visus iegriezumus, uzber sāli, garšvielas.
- Multikatla trauku ieziež ar eļļu, liek kartupeļus, ar iegriezumiem uz augšu.
- Uz katru kartupeli liek piciņu sviesta.
- Ieslēdz cepšanas režīmu uz 40 minūtēm.
- Kamēr kartupeļi gatavojas, sieru sarīvē.
- 10 minūtes, pirms cepšanas beigām, pievieno sieru kartupeļiem.
- Patur kartupeļus mazliet multikatlā, tad pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!