Sastāvdaļas
- 8 - 10 kartupeļi
- 2 sīpoli
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 tējkarote sāls
- 1 - 2 tējkarotes piparu maisījuma
- 2 - 3 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo un sagriež gabaliņos.
- Noskalo auksta ūdenī un nosusina.
- Notīra un sasmalcina sīpolus.
- Kartupeļus nedaudz apbrūnina pannā sakarsētās taukvielās, ik pa laikam apmaisot.
- Pievieno sali, piparu maisījumu un rīvētu sieru.
- Pannai uzliek vāku, sautē uz lēnas uguns, līdz kartupeļi ir mīksti.
- Pasniedz ar griletu gaļu vai vistu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!