Sastāvdaļas
- 2 vistas krūtiņas
- 3 olas
- 2 kartupeļi
- 4 marinēti gurķi
- 1 bundža marinētu šampinjonu
- 80 g cieta siera
- majonēze
- sāls pēc garšas
Rotāšanai:
- kukurūza
- zaļumi
- olu baltumi
Pagatavošana
- Vistu krūtiņas izvāra un atdzesē.
- Olas cieti izvāra un noņem čaumalas.
- Kartupeļus izvāra ar visu mizu un notīra.
- Marinētajiem šampinjoniem nolej šķidrumu.
- Sagatavo salātu trauku, kārtās liek:
- 1 kārta - rupji sarīvēti kartupeļi, uzber sāli, uzklāj majonēzi.
- 2 kārta - sīki sagriezta vistas gaļa, uzklāj majonēzi.
- 3 kārta - marinēti šampinjoni.
- 4 kārta - sīki sakapātas olas, mazliet piespiež un uzklāj majonēzi.
- 5 kārta - mazos gabaliņos sagriezti marinēti gurķi.
- Salātu virsmu pārkaisa ar smalki sarīvētu sieru.
- Uzklāj pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 1-2 stundām.
- Izņem salātus no ledusskapja, noņem plēvi, rotā ar zaļumiem, olu baltumiem un kukurūzu(vai arī pēc saviem ieskatiem).
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!