Sastāvdaļas
- 3-4 vārīti kartupeļi
- 3-4 cieti vārītas olas
- 1 ābols
- 1 sīpols
- 1 bundža konservētu ananāsu
- 250 g šķiņķa
- 50 g valriekstu
- majonēze
Pagatavošana
- Sīki sakapā sīpolu, pārlej to ar verdošu ūdeni un pēc 5 minūtēm ūdeni nolej.
- Salātus liek kārtās:
- 1 kārta - puse rupji sarīvētu kartupeļu, mazliet majonēzes.
- 2 kārta - puse salmiņos sagriezta šķiņķa, majonēze.
- 3 kārta - puse rīvēta ābola, uzkaisa pusi sasmalcinātu valriekstu.
- 4 kārta - puse sīpolu, sakapātas olas, puse ananāsu, uzklāj mazliet majonēzes.
- Atkārto visas kārtas, pēdējā ananāsi - tiem uzklāj majonēzes restīti.
- Salātus atstāj ievilkties vismaz uz stundu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!