Sastāvdaļas
- 500 g gatavas kārtainās mīklas
- 7 ēdamkarotes sviesta
- 1 sīpols
- 4-5 olas
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 glāze piena
- sāls, zaļumi
- 1/4 rīsu
- 500 g vistas gaļas
- 500 g sēņu
Pagatavošana
- Vistas gaļu izvāra, sagriež sīkos gabaliņos.
- Sēnes sagriež sīkos gabaliņos, cep daļā sviesta, kopā ar sakapātu sīpolu - visu samaisa ar skābo krējumu.
- Rīsus izvāra, pievieno sakapātas, cieti vārītas olas(2 jēlas olas noliek malā), zaļumus, atlikušo sviestu, sāli - samaisa.
- Atlikušās 2 jēlās olas sakuļ ar pienu - izcep 6 lielas pankūkas.
- Kārtaino mīklu sadala 2 daļās, vienu daļu izrullē, liek ietaukotā veidnē.
- Virsū liek 1 olu pankūku, virsū pankūkai liek rīsu maisījumu, liek virsū atkal 1 olu pankūku.
- Virsū otrai olu pankūkai liek sēņu maisījumu, liek virsū atkal olu pankūku, kurai atkal virsū liek rīsu maisījumu - šādi rīkojas, kamēr beidzas pildījums un olu pankūkas.
- Izrullē otru mīklas daļu, liek virsū, nostiprina un aiztaisa maliņas, noziež ar sakultu olu.
- Cep sakarsētā krāsnī, 30-40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!