Sastāvdaļas
- milti
- margarīns
- sāls
- maltā gaļa
- sīpols
- pipari
- zaļumi
- ola pārziešanai
Pagatavošana
- Gatavo kārtaino mīklu - 1 glāzi auksta ūdens samaisa ar miltiem un sāli - mīklu izrullē plāksnē.
- Tad mīklu noziež no visām pusēm ar mīkstu margarīnu, satin ruletē, sagriež 4-5 cm lielos gabalos.
- Tad mīklas gabalus apviļā miltos, liek traukā, liek ledusskapī, lai margarīns sastingst.
- Tad mīklas gabalus no ledusskapja izņem, izrullē, sākot no vidus uz malām.
- Vidū liek 1 ēdamkaroti pildījuma, veido no mīklas trīsstūrīti.
- Gatavo pildījumu - malto gaļu samaisa ar sakapātu sīpolu, pipariem un sakapātiem zaļumiem.
- Veidnē klāj cepamo papīru, liek pildītos mīklas trīsstūrīšus, noziež ar sakultu olu.
- Cep 180°C temperatūrā, 35-40 minūtes, kamēr parādās brūngana garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!