Sastāvdaļas
- 250 g gatavas kārtainās mīklas
- 100 g svaigu sēņu
- 1 mazs sīpols
- 3 ēdamkarotes trekna skābā krējuma
- 100 g cieta siera
- 1/3 tējkarotes kaltēta timiāna
- 1/3 tējkarotes maltu melno piparu
- 1/2 tējkarotes sāls
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Mīklu izrullē 3-4 mm biezā taisnstūrī, sadursta ar dakšiņu.
- Sēnes noskalo, sīkās atstāj veselas, lielās sagriež.
- Sīpolu sagriež plānos pusgredzenos.
- Sīpolam pievieno sēnes,skābo krējumu, rīvētu sieru, timiānu, sāli, piparus - visu samaisa, liek uz mīklas, no malām atstājot 2-3 cm.
- Cep 30 minūtes, kamēr mīkla kļūst zeltaina.
- Gatavu pīrāgu atdzesē, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!