Sastāvdaļas
- kabači
- baklažāni
- burkāni
- zaļumi
- ķiploki
- tomāti
- sāls, pipari, garšvielas pēc garšas
- siers
- majonēze vai skābais krējums
Pagatavošana
- Dārzeņus noskalo, nomizo, sagriež.
- Veidni ietauko ar augu eļļu.
- Pirmā kārta - gabaliņos sagriezti kabači.
- Otrā kārta - sarīvēti vai plānās šķēlītēs sagriezti burkāni.
- Trešā kārta - gabaliņos vai šķēlītēs sagriezti baklažāni, uzkaisa sakapātus zaļumus, ķiplokus.
- Ceturtā kārta - plānās šķēlītēs sagriezti tomāti.
- Visu pārklāj ar majonēzi vai skābo krējumu.
- Cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes.
- Sieru rupji sarīvē.
- Pēc noteiktā laika veidni izņem, pārkaisa ar rīvētu sieru, turpina cept 40-50 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!