Kārtainā torte

Kārtainā torte Foto: Kārtainā torte

Sastāvdaļas

  • 500-550 g miltu
  • 200 g cukura
  • 2 olas
  • 100 g medus
  • 100 g sviesta
  • 2 tējkarotes sodas
  • 400 g vārīta iebiezināta piena
  • 200 g sviesta

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar cukuru.
  2. 100 g sviesta samaisa ar medu - izkausē.
  3. Pievieno sodu, karsē, kamēr izveidojas intensīva karameles krāsa.
  4. Noņem no uguns, maisa 1 minūti, pievieno olu masu.
  5. Pievieno miltus, samīca mīklu.
  6. Mīklu sadala 6 daļās, katru mīklas daļu izrullē aplī.
  7. Cep 170°C temperatūrā, 3-4 minūtes.
  8. Gataviem biskvītiem apgriež maliņas, apsedz ar drānu.
  9. Gatavo krēmu - iebiezināto pienu samaisa ar 200 g sviesta - sakuļ viendabīgā masā.
  10. Biskvītu atgriezumus sasmalcina drupačās.
  11. Klāj krēmu starp biskvītiem, pārkaisa ar drupačām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes