Sastāvdaļas
- 4 rupjmaizes šķēles
- 4 cieta, liesa siera šķēles
- 1 liels tomāts
- 1-2 nelieli šampinjoni
- 2 ēdamkarotes Pesto mērces
- sviests istabas temperatūrā
Pagatavošana
- Tomātu sagriež plānās šķēlēs.
- Šampinjonus sagriež plānās šķēlēs.
- Katru rupjmaizes šķēli ieziež ar sviestu, no abām pusēm.
- Uzkarsē pannu uz vidējas uguns.
- Apcep maizes šķēles no abām pusēm.
- Pateicoties sviesta kārtiņai, maize būs kraukšķīga.
- Tad uz maizes liek sieru, tomātu, sēnes, Pesto mērci.
- Uzliek otru šķēli, karsē, pannai uzliekot vāku, kamēr siers pakūst
- Tad maizi apgriež otrādi un turpina karsēt, pannai uzliekot vāku.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!