Karstmaizītes ar krabju nūjiņām austrumnieku gaumē

Karstmaizītes austrumnieku gaumē Foto: Karstmaizītes ar krabju nūjiņām austrumnieku gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 lavaša iepakojums
  • 200 g mīksta kausētā siera
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 100 g krabju nūjiņu
  • 1/2 saišķīša diļļu
  • 3 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
  • 2 olas
  • 1 tējkarote miltu

Pagatavošana

  1. Krabju nūjiņas sīki sagriež.
  2. Ķiplokus smalki sarīvē.
  3. Sieru liek bļodā, pievieno ķiplokus, masu kārtīgi samaisa.
  4. Dilles noskalo tekošā ūdenī, sīki sagriež.
  5. Lavašu sagriež 4 vienādos taisnstūros.
  6. Vienam taisnstūrim uzklāj kausēto sieru, uzkaisa dilles, virsū liek krabju nūjiņas. 
  7. Krabju nūjiņām liek virsū otru lavaša plāksni, šādi liek kārtās pildījumu otrajai un trešajai plāksnei.
  8. Liek virsū ceturto plāksni, piespiež.
  9. Ar asu nazi sagriež mazākos gabaliņos.
  10. Olām pievieno miltus, masu mazliet sakuļ.
  11. Pildītā lavaša gabalus bagātīgi apviļā olu masā - cep no abām pusēm, kamēr paliek brūngani.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes