Sastāvdaļas
- 1 lavaša iepakojums
- 200 g mīksta kausētā siera
- 3 ķiploka daiviņas
- 100 g krabju nūjiņu
- 1/2 saišķīša diļļu
- 3 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
- 2 olas
- 1 tējkarote miltu
Pagatavošana
- Krabju nūjiņas sīki sagriež.
- Ķiplokus smalki sarīvē.
- Sieru liek bļodā, pievieno ķiplokus, masu kārtīgi samaisa.
- Dilles noskalo tekošā ūdenī, sīki sagriež.
- Lavašu sagriež 4 vienādos taisnstūros.
- Vienam taisnstūrim uzklāj kausēto sieru, uzkaisa dilles, virsū liek krabju nūjiņas.
- Krabju nūjiņām liek virsū otru lavaša plāksni, šādi liek kārtās pildījumu otrajai un trešajai plāksnei.
- Liek virsū ceturto plāksni, piespiež.
- Ar asu nazi sagriež mazākos gabaliņos.
- Olām pievieno miltus, masu mazliet sakuļ.
- Pildītā lavaša gabalus bagātīgi apviļā olu masā - cep no abām pusēm, kamēr paliek brūngani.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!