Sastāvdaļas
- 4 baltmaizes šķēles
- 30 g vārītās desas
- 30 g cieta siera
- 2 tējkarotes franču graudaino sinepju
- 10 g sviesta
- šķipsniņa sāls
- 1 ola
- 1 ēdamkarote piena
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Divas baltmaizes šķēles noziež ar mīkstu sviestu un franču sinepēm.
- Uz katras noziestās maizes šķēles liek vārītās desas šķēli.
- Uz vārītās desas šķēles liek plānu siera šķēli.
- Virsū liek atlikušās baltmaizes šķēles.
- Olai pievieno sāli un pienu, kārtīgi sakuļ ar dakšiņu.
- Pildītās maizes apviļā sakultajā olas maisījumā.
- Pannā uzkarsē augu eļļu, cep maizītes, no abām pusēm, kamēr parādās garoziņa.
- Karstmaizītes pasniedz ar tomātu šķēlītēm un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!