Karstmaizes ar burkāniem, sieru un ķiplokiem

Karstmaizes ar burkāniem, sieru un ķiplokiem Foto: Karstmaizes ar burkāniem, sieru un ķiplokiem

Sastāvdaļas

  • 2 lieli burkāni
  • 300 g kausētā siera (kas iepriekš paturēts saldētavā 30 minūtes)
  • 1 baltmaizes kukulis
  • 150 g majonēzes
  • 4 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Svaigus burkānus smalki sarīvē. 
  2. Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, pievieno burkāniem.
  3. Saldēto kausēto sieru rupji sarīvē, pievieno burkāniem, pārlej ar majonēzi, pieber sāli, piparus. 
  4. Masai jābūt pietiekami asai, piparus nežēlojiet.
  5. Baltmaizes kukuli sagriež šķēlēs, bagātīgi uzklāj burkānu maisījumu.
  6. Visas noziestās baltmaizes šķēles liek, ar augu vai olīveļļu ietaukotā veidnē.
  7. Cep 180°C temperatūrā, 20 minūtes.
  8. Kad maize kļuvusi kraukšķīga un maisījums uz tās mazliet apbrūnējis - gatavs!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes