Sastāvdaļas
- 150 g tumšās šokolādes 70% kakao
- 150 g sviesta
- 1,25 tases miltu
- 3 olas
- 3 olu dzeltenumi
- 1/2 tases cukura
- šķipsniņa sāls
Pagatavošana
- Mazo kēksiņu formiņas ieziež ar sviestu.
- Krāsni uzkarsē līdz 190°C temperatūrai.
- Karsta ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu - kārtīgi samaisa.
- Ar mikseri vai virtuves kombainu olas sakuļ ar olu dzeltenumiem un cukuru - kuļ 3 minūtes.
- Turpinot kult, pievieno šokolādes masu, miltus - sakuļ.
- Tad masu lej kēksiņu formiņās, cep krāsnī 10 minūtes.
- Gatavas kūciņas pārkaisa ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!