Sastāvdaļas
- 1 iepakojums kārtainās bezrauga mīklas
- 4 nelieli kartupeļi
- 150 ml trekna saldā krējuma
- 1 liels sīpols
- 100 g siera
- 300 g sēņu
- zaļumi
- sāls, pipari
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, izvāra.
- Sīpolu sagriež pusgredzenos, cep 2-3 minūtes pannā, augu eļļā.
- Pievieno sēnes, cep, kamēr iztvaiko viss šķidrums.
- Kartupeļus sastampā biezenī, pievieno verdošu saldo krējumu, izmaisa.
- Samaisa kartupeļu un sēņu masu, pievieno sakapātus zaļumus, sāli, piparus - kārtīgi sakuļ!
- Mīklu plāni izrullē, sagriež 3-4 taisnstūros.
- Visus mīklas taisnstūrus liek ietaukotā veidnē, cep 200°C temperatūrā, 12 minūtes.
- Veidnē liek vienu biskvītu, uzklāj krēmu, uzkaisa rīvētu sieru.
- Šādi rīkojas ar visiem biskvītiem, izņemot augšējo, to tikai pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Turpina cept 5 minūtes, iepriekš norādītajā temperatūrā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!