Karpa piena-sīpolu mērcē

Karpa piena-sīpolu mērcē Foto: Karpa piena-sīpolu mērcē

Sastāvdaļas

  • 1 karpa
  • 1 sīpols
  • 1 glāze piena
  • sāls, pipari pēc garšas
  • milti panēšanai
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Karpu notīra, izņem iekšas, nomazgā un sadala porciju gabalos.
  2. Katru zivs gabalu apviļā miltos, kas samaisīti ar sāli un pipariem. 
  3. Zivs gabalus apcep uz pannas, sakarsētā augu eļļā, uz lielas uguns tik ilgi,kamēr parādās brūngana garoziņa - 5 minūtes. 
  4. Sīpolu sakapā un pievieno zivij, visu cep 5 minūtes. 
  5. Pielej pienu, pannai uzliek vāku, sautē 10 minūtes.
  6. Zivi pasniedz ar piedevām pēc izvēles, vai ar dārzeņu salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes